ویزای دانشجویی کشور روسیه | ویزای کشور روسیه | نحوه اخذ ویزای تحصیلی کشور روسیه

ویزای دانشجویی کشور روسیه

ویزای دانشجویی کشور روسیه

ویزای دانشجویی کشور روسیه

ویزای دانشجویی کشور روسیه را به آسانی می توان بدست آورد ویزای دانشجویی برای اکثریت متقاضیان تحصیل در کشور روسیه اجباری است.

متقاضیان بین المللی کشورهایی نظیر ارمنستان، آذربایجان،ازبکستان، گرجستان، مولداوی، قرقیزستان و اکراین نیازی به اخذ ویزای دانشجویی کشور روسیه ندارند.

متقاضیان ساکن این کشور ها برای مهاجرت تحصیلی به روسیه به پاسپورت بین المللی نیاز دارند.

اما سایر کشور های عضو شوروی سابق که در این لیست ذکر نشده اند به ویزا و پاسپورت هر دو نیازمند هستند.

اگرچه روسیه با بسیاری از کشور ها روابطی بدون نیاز به ویزا دارد، اما مدت زمان اقامت بدون ویزا در روسیه به مدت 1 تا 3 ماه محدود شده است، زیرا این نوع روابط صرفا برای بازدید توریست ها فراهم شده است نه جهت اقامت طولانی مدت در این کشور.

در حقیقت متقاضیان تحصیل در کشور روسیه که به ویزای دانشجویی کشور روسیهنیازی ندارند باید پس از منقضی شدن زمان اقامت بدون ویزای خود در این کشور، یک بار از آن خارج شده و مجددا به آن وارد شوند.

سپس برای بار دوم جهت اخذ ویزای دانشجویی روسیه اقدام کنند.

این کار به مراتب برای آن ها بهتر خواهد بود.

کجا برای اخذ ویزای دانشجویی روسیه اقدام کنیم؟

ویزای دانشجویی کشور روسیه را می توانید از مرکز سفارت ها یا کنسول گری های کشور خود تان تهیه کنید. در بعضی از کشور ها حتی مراکز مخصوص صدور ویزا وجود دارند که کار را بسیار راحت کرده و این سرویس ها را فراهم می کنند.

 

مدت زمان اقامت با ویزای دانشجویی

در ابتدا ویزای دانشجویی کشور روسیهبرا یمدت زمان سه ماه صادر می شود.

بعد از این مدت دانشجویان ملزم به مراجعه به اداره امور مهاجرین وزارت کشور روسیه بوده و باید جهت اخذ ویزای یکساله یا تمدید آن فورا اقدام کنند.

ویزای داده شده مشخص می کند که شما می توانید به کمک آن درون روسیه و بیرون آن برای مدت زمان یک سال رفت و آمد داشته باشید.

هنگامی که زمان انقضای ویزای دانشجویی کشور روسیه نزدیک بود باید جهت تمدید یکساله آن مجددا اقدام کنید و هر سال تا پایان مدت زمان تحصیل آکادمیک خود در روسیه این کار را تکرار کنید.

از ماه دسامبر سال 2017 دانشجویان بین المللی که دوران پیش دانشگاهی خود را به اتمام رسانده اند و مدرک آن را گرفته و در امتحان ورودی دانشگاه در یکی از رشته های پایه نمره قبولی را کسب کرده اند نیازی ندارند که برای تمدید ویزای یک ساله خود به کشور خود بازگشته و این مراحل را طی کنند، بلکه می توانند این کار را در خاک کشور روسیه نیز انجام دهند.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی روسیه

  • اصل پاسپورت بین المللی و یک کپی از صفحه یک و دو آن
  • اصل اپلای ورود به روسیه
  • فرم اپلای(که به صورت اینترنتی نیز می توان آن را پر کرد.)
  • عکس های 3.5*4.5 سانتی متری
  • گواهی عدم ابتلا به HIV
  • برای متقاضیان زیر 18 سال رضایتنامه والدین یا قیم قانونی

 

این لیستی عمومی بود برای اطلاعات بیشتر به کنسولگری یا سفارت روسیه در کشور خودتان مراجعه کنید.

دریافت دعوتنامه

برای دریافت دعوتنامه باید به وزارت امور خارجه و یا اداره کل امور مهاجرین وزارت کشور مراجعه کرد.

متقاضیانی که طی رقابت ورود به دانشگاه موفق شده و پذیرش گرفته اند و هم چنین تحت حمایت بورسیه های دولتی قرار دارند، دعوتنامه خود را طبق دستور العمل وزارت امور خارجه دریافت می کنند.

در اداره آژانس فدرال امور خارجه کشورهای مستقل مشترک المنافع، هموطنان خارج از کشور و همکاری های بین المللی بشردوستانه

کدی شش رقمی دریافت خواهید کرد که بعدا به کمک آن می توانید برای اخذ ویزا اقدام کنید.

اگر دانشجویی در آزمون های رقابتی دانشگاه قبول شده و با پرداخت هزینه می تواند اقدام به تحصیل کند،دعوتنامه از سوی دانشگاه برای او ارسال خواهد شد که بعدا برای اخذ ویزا از اصل آن باید استفاده کند.

  • دعوتنامه سه ماه اعتبار دارد و از 45 روز قبل باید برای دریافت آن اقدام کرد.
  • پاسپورت باید حداقل 18 ماه اعتبار داشته و دو صفحه آن خالی باشد.
  • گواهی عدم ابتلا به ایدز باید به هر دو زبان انگلیسی و روسی ترجمه شده باشد،دارای امضای معتبر پزشک و شخص باشد،حاوی اطلاعات اقامتی در روسیه و شماره سریال پاسپورت باشد.

هم چنین اطلاعات مربوط به آزمایش هم باید ذکر شود و 3 ماه اعتبار داشته باشد.

  • برای دریافت ویزا از 45 روز قبل باید اقدام کنید.
  • ظرف مدت سه هفته ویزا آماده می شود اما با پرداخت هزینه می توان این کار را تسریع کرد.
  • قیمت ویزا 1600 روبل است.
  • مدارک مورد نیاز پاسپورت، تکمیل فرم، فرم تقاضا، مدرک تحصیل، فیش پرداختی و کارت مهاجرت است.

 

شبکه های اجتماعی

کمک نیاز دارید? چت از طریق واتساپ